Renovering af hus - med fokus på kvalitet og godt håndværk

Vi foretager alle typer renovering af hus

Drømmer du om en større eller mindre renovering af dit hus, i områderne Risskov, Århus, Lystrup eller omegn? Så lad os hos Oeh Byg hjælpe dig. Vi er eksperter i husrenovering og står klar altid klar til at gøre dit hus til dit drømmehus. 

Uanset om der er tale om en totalrenovering af hus eller en tilbygning, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vores mission er give dig den rigtige vejledning, så du er sikret den bedste løsning og resultat. Vores kunder kan altid se frem til et æstetisk, funktionelt og solidt resultat, udført med stor passion og faglig stolthed. 

Vi lytter til dine ønsker til en nyrenoveret bolig

Det er vigtigt for os, at du er med hele vejen, så vi kan sikre at du er tilfreds første gang. Når vi foretager en husrenovering, vil det altid ske i et tæt samarbejde med dig, så det færdige resultat bliver lige efter dine ønsker.

Hos os er ingen opgaver for simple eller for komplicerede, vi står klar til at hjælpe dig både mindre og større renoveringer, som opbygning af træterrasse og udskiftning af vinduer

Uanset om der er tale om en totalrenovering af hus fra ende til anden eller om du ønsker at få nogle flere kvadratmeter igennem en tilbygning eller ombygning, kan vi hjælpe.

Hvad koster renovering af hus?

Priserne for renovering af hus afhænger af mange forskellige faktorer, alt fra omfanget af byggematerialer til kvaliteten af disse og størrelsen på huset, har betydning for den endelig pris.

Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag og hør mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på tømreropgave

Hos Oeh Byg ApS er vi både kvalitetsbevidste og professionelle. Som professionel tømrermester kender vi til alle de nye byggetekniker inden for tømrerfaget, og står derfor også klar med kompetent rådgivning til private og erhvervskunder.

​Hvorfor vælge Oeh Byg ApS som din tømrer?

Vi lever af tilfredse kunder – og har masser af dem!

Vi kvalitetssikrer enhver opgave vi udfører

Professionel service og rådgivning ved alle opgaver

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1 hverdag, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
Vedhæft billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En kvalitetsbevidst partner

Oeh byg ApS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor tømrer- og montageopgaver.

Siden virksomhedens etablering harOeh byg ApS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen.