Træterrasse opbygning

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse i forlængelse af din bolig, så du har et sted udenfor, hvor du kan nyde det gode vejr?

Opbygning af træterrasse der holder i mange år

Din drømmetræterrasse er inden for rækkevidde

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse i forlængelse af din bolig, så du har et sted udenfor, hvor du kan nyde det gode vejr? Så står vi hos Oeh Byg altid klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring som tømrer, hvor vi har specialiseret os inden for renovering og opbygning af træterrasser. Vi holder til i Risskov, og vi kører ofte ud til kunder i vores eget lokalområde, i Lystrup, Aarhus og omegn.

Byg en træterrasse som er skræddersyet til dig

Typisk vil mange vælge at få bygget deres nye terrasse i forlængelse af huset, ofte vil det være i forbindelse med udgang til haven fra enten deres køkken eller stuen. Denne løsning er ofte fordelagtig og kan være med til at integrere terrassen i dit hus. Alt vores arbejde ved lægning af træterrasse udføres kun i de bedste materialer, så det færdige resultat både er flot og holdbart.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser på opbygning af træterrasse afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor din nye terrasse skal være
  • ​Hvilke typer af træ, vi skal bruge
  • Om der skal bygges en trappe eller opsættes hegn

Kontakt os og hør mere om mulighederne for opbygning af træterrasse

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en billig pris, der er skræddersyet til netop dine ønsker, dit hus og have? Så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.